Rahoitus

Haluatko parantaa kotisi viihtyvyyttä ja nostaa asuntosi arvoa?

Oman kodin kunnostus kannattaa aina, oli kyseessä sitten oman viihtyvyyden lisääminen tai ajan saatossa tarpeelliseksi havaitut remonttitarpeet. Värisilmä rahoituksella voit toteuttaa pienen pintaremontin tai suuremman kokonaisremontin. Rahoituspakettiin voit sisällyttää suunnittelun, tuotehankinnat sekä Värisilmän välittämän remontointityön kustannukset. Työn osuudesta voit hyödyntää myös kotitalousvähennyksen.

Miksi maksaisit Värisilmä-rahoituksella?

Värisilmä rahoituksella saat vakuudetonta luottoa kotisi remontointiin jopa 30.000 saakka. Maksamalla pienissä erissä kulusi pysyvät tasaisena. Voit kätevästi itse valita haluamasi takaisinmaksuajan ja sinulle sopivan kuukausierän.

Mistä saat Värisilmä-rahoituksen?

Värisilmä rahoituksen saat kätevästi myymälästämme tai voit halutessasi hakea itse ennakkopäätöksen rahoituksesta.
Hae ennakkopäätös Värisilmä-rahoituksesta

Keittiöremontin rahoitus

”Uuden keittiön suunnittelu ja toteutus on ymmärrettävästi iso ja tärkeä hanke. Uusi keittiö on myös yksi suurimmista kotiin tehtävistä hankinnoista. Keittiöinvestointi on pitkäaikainen sijoitus, joten hanki kerralla juuri sellainen keittiö, joka palvelee Sinua ja perheesi tarpeita parhaiten. Jos tilaat keittiön asennustyön, saat siitä kotitalousvähennyksen verotuksessa. ” Värisilmä Mikkelin kautta saat laadukkaat Noblessa-keittiöt, tutustu rahoitusvaihtoehtoon ja hae ennakkopäätös